• Mira

Vuoden luetuimmat

Vuosi on jälleen kuljettu päätökseen. Tänä vuonna teitä kiinnosti lähteä mukaan meidän matkoille sekä kierrokselle uuteen kotiimme. Joulukuun arvonnan kommenteista sain myös hieman suuntaa mitä haluatte lukea ensi vuonna. Onneksi siellä toivottiin tuttuja juttuja, muutama uusi aluevaltaus silti haluttiin mukaan.


Matkat Suomessa


Kesällä teitä eniten kiinnosti meidän pohjoisen reissu. Luetuin kohde reissussa oli Oulangan kansallispuisto. Omaksi suosikiksi kyseisellä matkalla nousi tuttu punainen talo, jossa olen oppinut olemisen jalon taidon. Koko matka oli kuitenkin kokonaisuudessa mahtava! Toivonkin, että vanha auto jaksaa taas ensi kesänä kivuta astetta pohjoisemmaksi ja sieltä Itä-Suomeen, joka meiltä viime kesänä jäi matkasta.


Jouluarvonnassa sisustus- ja matkailujutut olivat toivotumpia aiheita jatkossa. Lisäksi halusitte kuulla myös arjesta.

Myös vinkit vanhan matkailuauton hankintaan kiinnosti. Se ei yllätä, sillä kesän yleisin kysymys tien päällä onkin, että mistä olemme automme hankkineet ja onko meillä antaa neuvoja mitä kannattaisi huomioida jos sellaisen itselleen haluaa. Tähän kysymykseen ei silti taida olla mitään järkevää vastausta, näitä juttuja mietitään tunteella.

Uusi koti

Matkailun ohella meidän uusi kotimme sai teidät palaamaan blogiin. Muutimme kesällä 1800- luvun lopussa rakennettuun vanhaan taloon, Villekullaan. Remonttihommat jatkuvat edelleen, mutta hiljalleen täällä alkaa jo näyttää kodilta. Jouluarvonnassa sisustusjutut olivatkin yksi toivotumpia aiheita jatkossa eli onneksi myös siellä puolella ollaan kiinnostuneita.

Elämä ja hyvinvointi

Vaikka häistämme on jo vierähtänyt yli vuosi, on meidän päivä edelleen luetuimpia juttuja. Lisäksi monet ovat kyselleet hääpaikastamme sekä muita käytännön vinkkejä. Ihanaa, että yksi elämämme tärkeimmistä päivistä on myös jäänyt teidän mieleenne.


Myös hyvinvointiin liittyvät ajatukset ovat herättäneet keskustelua. Kommentoitte, että lisäksi mukaan voisi mahtua kauneusvinkkejä, mikä sai minut innostumaan, sillä kerroin vuoden alussa ihoni oireilusta ja miten olen löytänyt sen herkkyyteen apua ammattilaisten avulla. Katsotaan miten tämä puoli tämä teitä kiinnostaa vai eroaako se liikaa blogin jutuista. Toisaalta ulkoinen ja sisäinen hyvinvointi on iselleni ajankohtainen, sillä olen luvannut kiinnittää siihen entistä enemmän huomiota.

Kiitos kaikille ihanista kommenteista ja arvokkaasta tiedosta mitä haluatte kuulla jatkossa.

Toivottavasti olette löytäneet uusien sivujen seuraajiksi, niissä on vielä hieman hiomista. Mutta täytyy sanoa, että onpa mahtavaa kirjoittaa, kun kaikki toimii sujuvasti, ilman turhia koodailuja.


Tästä on hyvä lähteä kohti uutta vuotta! Kivaa vuodenvaihdetta kaikille!

#vanlife #matkailu #arki #perhelämä #matkaautot #matkaautoilu #hyvinvointi

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki