• Mira

Kodin kuvalehdessä

Tänään näyttää siltä, että ilma ei salli pihatöitä, joten voi hyvällä omallatunnolla käpertyä kotisohvalle lukemaan.Uusimmassa Kodin Kuvalehdessä on juttu meidän entisestä kodista. Kerromme siinä miltä tuntuu palata kotiin vietettyään viikkoja pienessä hippipakussa ja mitkä ovat lempijuttumme kotona sekä millaisia sisustajia olemme.

Asuimme Espoossa 70-luvun kerrostalossa, jonka näyttöön juoksimme aikoinaan varttia ennen näytön päättymistä. Sen hetken perusteella teimme heti tarjouksen.

Asuimme Espoossa 70-luvun kerrostalossa, jonka näyttöön juoksimme aikoinaan varttia ennen näytön päättymistä. Sen hetken perusteella teimme heti tarjouksen. Päätökseen vaikutti aikakautensa asunnoille tyypilliset valtavat ikkuvat sekä selkeä pohja vaatekomerolla ja juuri valmistuva kylpyhuone. Haastattelussa kerromme kuitenkin mikä vaikutti eniten ostopäätökseen.Vaikka kovasti vanhasta kodistamme pidimmekin, tuntuu uusi enemmän meidän tyyliseltä. Tuntuu uskomattomalta, että talon leveillä lankkulattiolla on kävelty jo yli 100 vuotta sitten ja varmasti kävellään vielä toiset. Vanhat puutalot ovat olleet aina heikkouteni, ehkä siksi, että vietin lapsuuden kesät sellaisessa. Vanhat talot tuntuvan olevan täynnä tarinoitaan, tapetin alta saattaa paljastua mitä vain.


Omakotitalo tuo mukanaan velvoitteita, mutta samalla se antaa enemmän vapautta. Joskus kuitenkin kaipaan kerrostalon ääniä, postiluukun kolahdusta, hissien hurinaa sekä rapusta kantautuvaa puheensorinaa. Elämää ja värettä. Kun niihin on tottunut, saattaa kaupunkilaisesta tuntua yllättäen hiljaiselta.


#pääsiäinen #kodinkuvalehti #sisustus #vanhattalot #vanhatalo #omakotitalo #haastattelu


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki