• Mira

Uudet sivut ja arvonta

Päivitetty: 26. huhti 2020

Minulle Joulukuu merkitsee päätöstä pimeydelle ja kiireelle. Se huipentuu juhlaan ja vuoden vaihtumiseen, uuteen alkuun. Tänä vuonna halusin saman myös blogille.

Blogissa on tapahtunut uudistusta. Uudet sivut ovat valmistuneet! Blogger on jo pitkään tuntunut vanhanaikaiselta ja kankealta alustalta, eikä se ole pystynyt tarjoamaan mahdollisuuksia haluamaani visuaaliseen ilmeeseen. Olen viime viikot joulukiireiden keskellä muunnellut fontteja yön pimeinä tunteina ja kaivellut kuvia tiedostoista. Kiitos perheelleni kärsivällisyydestä -Olen ajoittain ehkä ollut liikaa omissa ajatuksissani! Ja kiitos myös teille lukijat, olette kivasti jaksaneet käydä blogissa, vaikka kirjoittajan puolelta on ollut hiljaista.

Sivujen uudistuessa Haluaisinkin kuulla teiltä millaisia juttuja haluaisitte kuulla jatkossa?

Sivujen uudistuessa Haluaisinkin kuulla teiltä millaisia juttuja haluaisitte kuulla jatkossa? Lisää matkajuttuja? Mistä aiheesta? Lisää sisustusta? Remonttia, perhettä, koirakuvia? Ehkä kahvilavinkkejä, leirintäalueita tai kuvia omilta kotikulmilta? Ajatuksia vastuullisuudesta, ajatuksia elämästä? Mitä ehdottomasti tai ei missään nimessä?


Kaikkien kommentoijien kesken arvon ihanan Lumene tuotepaketin ( paketin arvo 49,90€ ).

Kaikki kommentit huomiodaan, myös Instan ja Facebookin puolelta.

Arvonta päättyy 27.12. 2019 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


Kilpailu on päättynyt ja voittajaksi osui Jarna. Kiitos kaikille osallistujille tuhannesti!


Tuotepaketti sisältää:


2kpl Nordic Chic CC Color Correcting Meikkivoidetta. Toinen sävyistä on Fair ja toinen Medium, näin voit tarvittaessa sekoittaa niistä juuri sinulle sopivan sävyn. Voidemainen, helposti kerrostettava koostumus tasoittaa ihon epätasaista sävyä ja peittää punaisuutta.


Kirkastavan & Silottavan Hyaluronitiivisteen 15ml, jolla saat maksimaalista kosteutus- ja kirkastustehoa tiivistettynä.


Kynsilakan 15ml, sävy Omenan tuoksu.

#blogiarvonta, #lumene #uusiblogi #lifestyleblogi

2 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki